Ολυμπιάδα

Το AfD θέλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε Βερολίνο και Βαρσοβία. “Η Μεγάλη Ιδέα”

Το υποκατάστημα του Βερολίνου του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) παρουσίασε σχέδιο δράσης μέχρι το 2050. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα μεγάλο γεγονός επρόκειτο να συμβεί το 2036. Η Γερμανία θα είχε φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με την Πολωνία. Το περιοδικό Berliner Zeitung έγραψε για την υπόθεση αυτή και η ιστοσελίδα της Deutsche Welle αναφέρει εν συντομία γι ‘ αυτήν.

“Η Έννοια Της Μεγάλης Ειρήνης”
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν την εκατοστή επέτειο των Αγώνων του Βερολίνου, οι οποίοι άνοιξαν ο Αδόλφος Χίτλερ. Ο ιδρυτής μιας τέτοιας μεγάλης εκδήλωσης είναι ο George Pazdersky, ο απερχόμενος επικεφαλής του αναπληρωτή Συλλόγου AfD στο μονοκόμματο Κοινοβούλιο του Βερολίνου. Είναι επίσης ένας από τους ηγέτες σε αυτό το ακροδεξιό κόμμα. Ο Pazdersky γεννήθηκε το 1951 στη γερμανική πόλη Pirmasens σε Πολωνό πατέρα (πρώην καταναγκαστικό εργάτη) και γερμανική μητέρα.

– Θα ήταν μια πολύ ειρηνική ιδέα. Αυτό μπορεί να εξαλείψει πολλά παράπονα που εξακολουθούν να υπάρχουν και στις δύο χώρες, λέει ο George Pazdersky.

Το θέμα της κοινής Ολυμπιάδας μεταξύ Πολωνίας και Γερμανίας θεωρείται αμέσως το δεύτερο. Πριν από δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχετικά με τη δυνατότητα διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2036 στη Γερμανία, αναφέρθηκε το Βερολίνο και ο Υπουργός Αθλητισμού της πρωτεύουσας δεν απέκλεισε ότι ο Πολωνός θα ήταν ο δεύτερος οικοδεσπότης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *