Virus corona

Αυστραλία. Εκατοντάδες αντι-εμβολιαστικοί παράγοντες κλήθηκαν για δοκιμές. Ένας από τους διαδηλωτές είχε COVID-19

Το Υπουργείο Υγείας της Πολιτείας της Βικτώριας δημοσίευσε ένα μήνυμα που παροτρύνει τους διαδηλωτές την Τετάρτη να μην υποτιμούν ακόμη και τα πιο ήπια συμπτώματα μόλυνσης και να διεξάγουν εξετάσεις.

Οι διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη αποτελούν συνέχεια των τριήμερων κινητοποιήσεων κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον COVID-19 για τους εργαζόμενους στον κατασκευαστικό τομέα.

Την Πέμπτη, οι περισσότερες μολύνσεις εντοπίστηκαν στη Βικτώρια από την αρχή της πανδημίας – 766 και τέσσερις άνθρωποι πέθαναν από το COVID-19.

Σπάζοντας φράχτες σε εργοτάξια
Τη Δευτέρα, εκατοντάδες άνθρωποι επιτέθηκαν στην έδρα της Ένωσης κατασκευών, δασοκομίας, Ναυτιλίας, εξόρυξης και ενέργειας (CFMEU) στη Μελβούρνη, διαμαρτυρόμενοι για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Υπήρξαν βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία και η πόλη παραλύθηκε. Τουλάχιστον 66 διαδηλωτές συνελήφθησαν.

Ο κατασκευαστικός τομέας ενδέχεται να αντιμετωπίσει περαιτέρω περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής των δραστηριοτήτων. Οι κρατικές αρχές έχουν κυκλοφορήσει στοιχεία που ακόμη και κατά 73 τοις εκατό. τα κτίρια παραβίασαν τους ισχύοντες νόμους κατά των ζιζανίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *