Ολυμπιάδα

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, ένα πολωνικό μετάλλιο! “Σταματάμε σταδιακά να συμβαδίζουμε”

Ο Παραολυμπιακός πρωταθλητής στον αγώνα των 1500 μ. ήταν η Barbara Beganovska-Zayats, η οποία έφτασε στο χρυσό ήδη στους τέταρτους Παραολυμπιακούς Αγώνες! Στο παρελθόν, η πόλκα ήταν επίσης αξεπέραστη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το Λονδίνο και το Σίδνεϊ. “Η βασίλισσα του τελευταίου κύκλου. 4 Παραολυμπιακά χρυσά μετάλλια. Ένας θρύλος”, αναφέρει το προφίλ της πολωνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο Twitter.

 

Μια φανταστική πολωνική βραδιά για τους Πολωνούς Παραολυμπιονίκες. “Μήπως κάποιος παραγγείλει μετάλλια; Επειδή σταματάμε σταδιακά να συμβαδίζουμε!”
Το γυναικείο διπλό κέρδισε επίσης χρυσό: Natalia Partyka-Karolina σχισμή στο πινγκ-πονγκ. Οι Πολωνοί εκπρόσωποι νίκησαν τον Αυστραλό 3: 2 στον τελικό μετά από έναν άγριο αγώνα. Έτσι, ο Partick πήρε εκδίκηση για τον ανεπιτυχή ημιτελικό των singles, όταν έχασε από τον Qian Yang 2:3 (7:11, 11:4, 11:9, 6:11, 9:11). Στα διπλά, η πολωνική γυναίκα νίκησε τον ίδιο αντίπαλο 3:0 (11:5, 11:9, 11:5).

Το τελευταίο-το χάλκινο μετάλλιο-κέρδισε χθες το βράδυ ο Maciej Lepiato. Ο Πολωνός υψηλός άλτης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο ξεπέρασε τον πήχη που είχε ανασταλεί στα 2.04 μ. ” έχει παραγγείλει κανείς μετάλλια; Επειδή σταματάμε σταδιακά να συμβαδίζουμε!”- η πολωνική Παραολυμπιακή Επιτροπή σχολίασε την επιτυχία του Lepiato.

Πολωνικό πρωτάθλημα στην κατάταξη μεταλλίων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Πολωνικό ζλότι – 5 χρυσά, 6 ασημένια και 11 χάλκινα μετάλλια, συνολικά, η πολωνική εθνική ομάδα έχει ήδη κερδίσει 22 μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 21. θέση στην κατάταξη μετάλλιο. Ο ηγέτης είναι η Κίνα, η οποία έχει ένα επιβλητικό 169 μετάλλια, συμπεριλαμβανομένων 79 Ζλότι, 46 ασημένια και 44 χάλκινα. Η δεύτερη είναι η Μεγάλη Βρετανία-μόνο 103 μετάλλια, και η Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή κλείνει το βάθρο με 101 γκολ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *