Ολυμπιάδα

Μεγάλη είδηση από τους αγώνες του Τόκιο! Η Πολωνή κέρδισε χρυσό και έσπασε το ρεκόρ! “Κίνητρο”

“Ξυπνήστε και τραγουδήστε! Η Renata Slivinska στο κέντρο της πολωνικής νύχτας κερδίζει ένα μετάλλιο Ζλότι στον διαγωνισμό shot put (F40), με αποτέλεσμα τα 8.75 μ να καταγράφουν Παραολυμπιακό ρεκόρ στο Τόκιο”, δήλωσε η πολωνική Παραολυμπιακή Επιτροπή στο λογαριασμό της στο Twitter.

Η πολωνική γυναίκα δεν έδωσε καμία πιθανότητα στους αντιπάλους της στην μπάλα-πιέζοντας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Το έβδομο χρυσό στο Τόκιο για το κόκκινο και το λευκό
Ο Slivinskaya στην κατηγορία F40 ξεκίνησε τον τελικό διαγωνισμό με ένα ισχυρό χτύπημα. Ήδη στην πρώτη προσέγγιση, έσπρωξε την μπάλα στα 8,67 μ., χάρη στην οποία πήρε ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πλησιάσουν το αποτέλεσμά της. Αργότερα, η πολωνική γυναίκα βελτιώθηκε περαιτέρω, φτάνοντας τα 8,75 Μ., που είναι ένα νέο ρεκόρ των Παραολυμπιακών Αγώνων. Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Τυνήσιος Belhai Salem-8,33 Μ., και το χάλκινο-από τον Νιγηριανό Onye-8,29 μ.

Θυμηθείτε ότι την Παρασκευή, η πολωνική εθνική ομάδα κέρδισε έως και τέσσερα μετάλλια. Τρία χρυσά μετάλλια-Barbara Bieganowska-λαγός στα 1500 μ., αγώνας πινγκ-πονγκ γυναικών: Ναταλία Partyka – Severnaya Svyazku και Karolina Kukharchyk στο άλμα εις μήκος και ένα καφέ-Eugene Lepiato στο άλμα εις ύψος.

Το πολωνικό μετάλλιο Ζλότι της Slivinska κινήθηκε από την 18η θέση στην κατάταξη των μετάλλων των Παραολυμπιακών Αγώνων. στο 16. θέση. Επί του παρόντος, το κόκκινο και το λευκό έχουν ήδη 24 μετάλλια στο λογαριασμό τους – 7 Ζλότι, 6 ασημένια και 11 χάλκινα. Η εκδήλωση στο Τόκιο θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *