Πολιτισμός

Σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ επέλεξαν μια βόλτα με ρόδες-Allegro Zone Summit για το semi ‘ και ‘ Rock Festival 2021

Το πιο δημοφιλές στη ζώνη Allegro ήταν ο μεγάλος κύκλος, ο οποίος επισκέφθηκε σχεδόν κάθε συμμετέχων του φεστιβάλ και το χρησιμοποίησε τουλάχιστον μία φορά! Η Allegro έχει ετοιμάσει πολλές εκδηλώσεις-τόσο για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση όσο και για εκείνους που επέλεξαν το “παιχνίδι στην οθόνη”. Μεταξύ άλλων, υπήρχαν κουπόνια για εισιτήρια Allegro, eBilet και συνδρομές Allegro SMART! Η Allegro υποστηρίζει το WOSP από την αρχή του. Μετά από 21 χρόνια συνεργασίας, μετέφερα σχεδόν 80 εκατομμύρια ζλότι που μεταφέρθηκαν στο λογαριασμό του ιδρύματος WOŚP. Άλλα 31 εκατομμύρια ζλότι έλαβε το ταμείο μετά τον φετινό τελικό.

Η ζώνη Allegro αποτελεί μόνιμο στοιχείο του semi ‘ and ‘ Rock Festival 2021 εδώ και αρκετά χρόνια. Φέτος, δεν μπορούσε επίσης να απουσιάζει. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη περιοχή στο φεστιβάλ-είχε έκταση μεγαλύτερη από 420 μ2! Οι συμμετέχοντες περίμεναν πολλά ασυνήθιστα αξιοθέατα, m.in. όπως ο τροχός του μύλου, ένας χώρος αναψυχής όπου ο καθένας θα μπορούσε να βρει την επιθυμητή σκιά και Allegro πορεία εμπόδιο σε τοπικό επίπεδο.

Το πιο δημοφιλές στη ζώνη Allegro ήταν ένα από τα σημαντικότερα σύμβολα του ημι – ‘ και ‘ Rock Festival 2021, δηλαδή του μεγάλου κύκλου. Σχεδόν 18 χιλιάδες άνθρωποι τους επισκέφτηκαν για να θαυμάσουν το πεδίο του φεστιβάλ από ψηλά! Επιπλέον, οι συμμετέχοντες ήταν επίσης σε θέση να δουν την Πράσινη μηχανή Allegro, η οποία χρησιμοποιήθηκε από συνολικά περισσότερα από 1000 άτομα. Υπήρχαν περισσότερα από 1.800 βραβεία που το περίμεναν, συμπεριλαμβανομένων 45.000 Ζλότι, για να κερδίσουν σε κουπόνια για Allegro.pl και eBilet.pl, καθώς και Allegro Smart συνδρομές! παρέχοντας απεριόριστες παραδόσεις και επιστροφές, ημι-και-ροκ gadgets και πράσινες εκπλήξεις! Οι μηχανές συσκευασίας Allegro green στο Φεστιβάλ τροφοδοτήθηκαν ανεξάρτητα από την πράσινη ενέργεια χάρη σε μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση με μια τράπεζα ενέργειας. Επιπλέον, η ομάδα Allegro προετοίμασε τοπικά μια διαδρομή για κέρματα-σχεδόν 200 άτομα συμμετείχαν σε αυτήν. Σχεδόν 11 χιλιάδες νομίσματα εκδόθηκαν, και αυτό είναι κατά μέσο όρο 62 νομίσματα ανά άτομο. Ο κάτοχος ρεκόρ ήταν Φεστιβάλ, ο οποίος συγκέντρωσε έως και 217 νομίσματα-αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μειώσει τις επόμενες αγορές του σε 217 Ζλότι!

Υπήρχαν επίσης φεστιβάλ για να κερδίσετε-ήταν αρκετό να βρείτε ένα κατάλληλο πλαίσιο σε έναν πορτοκαλί πάγκο, ξαπλώστρες ή δίπλα σε μια στήλη αλατιού. Οι συγγραφείς των καλύτερων έργων ζωγραφικής έλαβαν μοναδικά βραβεία, m.in. τα εισιτήρια είναι ανοιχτά για eBilet.pl ή zoski. Ένας από αυτούς ήταν επίσης μια τσάντα με μια εικόνα που δημιούργησε ο John Kallveit – απεικονίζει αρκετά σημαντικά σύμβολα που σχετίζονται με το φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου ενός τροχού, ενός πράσινου αυτόματου ή μιας καρδιάς που μοιάζει με μια μεγάλη ορχήστρα βοήθειας Χριστουγέννων. Και για όσους παρακολούθησαν το φεστιβάλ μπροστά στις οθόνες τους, υπήρχε και μια έκπληξη που τους περίμενε! Το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν να τραβήξετε μια φωτογραφία του σπιτιού, να προσθέσετε τα κατάλληλα σημάδια για να κερδίσετε τις έξυπνες συνδρομές Allegro! Ανά μήνα και ανά έτος, που επιτρέπουν δωρεάν αποστολή και επιστροφές χρημάτων.

Ένας διαγωνισμός με μια μηχανή αναζήτησης ήταν επίσης δημοφιλής! Το Facebook Instagram και το Allegro έχουν υπαινιγμούς ειδικών συνθημάτων που σχετίζονται με το φεστιβάλ half’and’rock. Έχοντας μαντέψει ποια φράση ήταν υπό αμφισβήτηση, ήταν απαραίτητο να εισαχθεί στη μηχανή αναζήτησης Allegro και … απολαύστε το φεστιβάλ σούπερ βραβεία για ένα συμβολικό Δολάριο! Υπήρχαν σχεδόν 70 βραβεία, αλλά ποιος είναι ο πρώτος, ποιος είναι ο καλύτερος! Οι χρήστες ήταν μόνο δευτερόλεπτα μακριά από τη νίκη! Τα πιο συχνά δακτυλογραφημένα συνθήματα ήταν “χρυσή κορυφή” – στρατολόγησαν περισσότερους από 990 ανθρώπους ή” Ζλότι πίσω ” – περισσότερες από 750 φορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *