Πολιτισμός

Πρεμιέρα συναισθήματα σε δύο ακτές

Όλα είναι απίστευτα δημοφιλή και αγαπημένα, Το μουσικό τμήμα είναι η αγάπη μου 100% πρεμιέρα, παρεμπιπτόντως, θα παρουσιάσουμε ένα βίντεο για δύο εξαιρετικές, συνολικά προικισμένες μορφές γνωστές σε όλο τον κόσμο: “Paolo Conte via con me” – ένα αφιέρωμα στον Ιταλό συνθέτη και τραγουδιστή δημιουργών κειμένων, καθώς και το “Aznavour by Charles”, ένα κινηματογραφικό αυτοπροσωπογραφία του Γάλλου δημιουργού λυρικών τραγουδιών, λογοτεχνικό. Από πέρυσι, για τις προβολές του φεστιβάλ, έχουμε συμπεριλάβει ένα νέο τμήμα Ekoświadomość, στο οποίο θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά την ταινία του Thomas Cytrynowicza και του Timothy Allen “ο κύκλος – μια μογγολική περιπέτεια”, με συναρπαστικά εκτεταμένα τοπία και σκηνές από τη ζωή κοντά στη φύση και σύμφωνα με το ρυθμό της. Τι διαφορετικό κόσμο από αυτό που έχουμε! Όχι λιγότερο εντυπωσιακά πλάνα παρέχονται από την ταινία “descent”, μετά την οποία ο σκηνοθέτης και ο εικονολήπτης Neis Bagay βυθίστηκαν στα παγωμένα νερά μαζί με την ηρωίδα της ταινίας Kiki Bosch.

Η συγκεκριμένη, διεφθαρμένη άποψη του κόσμου του Anders Thomas Jensen, γνωστή, ειδικότερα, από το” μήλο του Αδάμ “και οι εξαιρετικές δεξιότητες δράσης της Madsa Mikkelsen είναι ισχυρά συστατικά της ταινίας” Riders of Justice ” (Riders of Justice). Το “I am Yours” (I am your man) της Γερμανίδας σκηνοθέτιδας Maria Schroeder είναι μια ερώτηση για το εγγύς μέλλον, τον τόπο και τον ρόλο του AI στην κοινωνία και την προσωπική μας ζωή. Ο εκτελεστής του κύριου ρόλου, Maren Eggert, απονεμήθηκε το Silver Bear στο Berlinale φέτος. Ήταν στο Βερολίνο, στο Τμήμα Πανόραμα, ότι θα μπορούσατε να δείτε την ταινία Ferita Karahana “Like a brother to a Brother” (φύλακας του αδελφού), δείχνοντας τον βαθύ αντίκτυπο της εκπαίδευσης για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της κοινωνίας και “συγκυβερνήτης” σε σκηνοθεσία Ann Zohry Berrached για την αγάπη τυφλή στα γεγονότα. Όλες αυτές οι ταινίες είναι επίσης οι πρεμιέρες του φεστιβάλ μας.

Έχουμε ήδη αναφέρει τις ταινίες “Ο άνθρωπος που πούλησε το δέρμα του” του Kauter Ben Hani, όπου θέτει το ζήτημα των ορίων της τέχνης και της αίσθησης της αληθινής ελευθερίας και του “ουρανού της Αλίκης” (Skies of Lebanon) της Chloe Mazlo – μια κινούμενη ιστορία για το paradise lost.

Το παρελθόν έτος ενέπνευσε τους δημιουργούς να εξερευνήσουν ανέγγιχτα εδάφη γι ‘ αυτούς. Ο ασυνήθιστος, χαρισματικός χορογράφος Ohad Naharin και ο δημιουργός της χορευτικής γλώσσας Gaga δημιούργησαν για πρώτη φορά μια παράσταση βασισμένη στις ανάγκες μιας μεσαίας ταινίας, μετατρέποντας το χώρο της σκηνής σε ταινία, πλαίσια και τεστοστερόνη “Yag – Bascheva Dance Company” (Yag – η ταινία). Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε αυτή την ισχυρή και ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική δήλωση μαζί.

15. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Τέχνης Two Banks πραγματοποιείται από τις 31 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου 2021 στο Kazimierz Dolna και στο Janowiec nad Vistula. Instagram Facebook, YOUTUBIE, και ακολουθήστε τα νέα και τα προφίλ μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *