Πολιτισμός

BNP Paribas δύο τράπεζες πρόγραμμα-15. Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Τέχνης

Η εμπειρία του περασμένου έτους ήταν πολύτιμη για εμάς. Πριν από ένα χρόνο, παρά τις πολυάριθμες δυσκολίες, δεν εγκαταλείψαμε και ήμασταν οι πρώτοι που δημιούργησαν μια νέα υβριδική έκδοση του φεστιβάλ, συνδυάζοντας ζωντανές εκδηλώσεις και τις εκπομπές τους στο δίκτυο, σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα. Φέτος επιστρέφουμε στη σταθερή φόρμουλα. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν σε δύο μέρη: τον κινηματογράφο Lublin (festival Town, Nadwiślańska str. 9) και τον υπαίθριο κινηματογράφο Zhemchuzhina στο κάστρο (Zamkowa str. 3/5).

Το κοινό περιμένει m.in το τμήμα “ο κόσμος κάτω από τη σκηνή” είναι οι τελευταίες καλλιτεχνικές και ντοκιμαντέρ παραγωγές που καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων που απεικονίζουν καταστάσεις και χαρακτήρες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Φέτος, ένας αριθμός ρεκόρ πρεμιέρες-έως και 19 ταινίες θα προβληθούν στο BNP Paribas δύο τράπεζες για πρώτη φορά στην πολωνική γλώσσα.

Ένα άλλο τμήμα που εκτιμά το κοινό είναι η μουσική-η αγάπη μου και περιέχει πορτρέτα καλλιτεχνών όπως ο Paolo Conte, ο Charles Aznavour ή η σουηδική μπάντα a-ha. Θα υπάρχουν αρχειακές ηχογραφήσεις, φωτογραφίες και υλικά πίσω από τα παρασκήνια. Επιπλέον, οι Marta-Matheuse, Jean-Marc Dercle και Luis Pedro Figueiredo Guimaraes, οι ήρωες της ταινίας “Silêncio-voices of Lisbon”, θα πετάξουν στο Kazimierz Dolny, την Κυριακή 1 Αυγούστου, μέχρι τις 22: 00, σε ειδική συναυλία πριν από την πρεμιέρα της ταινίας.

Η BNP Paribas two Banks είναι επίσης αναδρομική σκηνοθεσία-ο Tony Gatlif και ο κύκλος και ο Θεός δημιούργησαν μια ηθοποιό, της οποίας η ηρωίδα θα είναι ο ταλαντούχος, που απονεμήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες το Πολωνικό βραβείο κινηματογράφου Eagle, Agata Kulesh. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι έναν διεθνή διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους, όλοι οι προκριματικοί τίτλοι θα προβληθούν στον κινηματογράφο Lublin. Φέτος, υπάρχουν 22 παραγωγές που επιλέγονται από αρκετές εκατοντάδες εφαρμογές.

Το φεστιβάλ, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιείται σε ένα γραφικό μέρος, με ένα όμορφο γραφικό, αλλά χωρίς κινηματογράφο, το οποίο το καθιστά προσωρινό, και πάλι θα χτίσουμε μια ειδική πόλη φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου του καφέ YANTARNY, όπου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους επισκέπτες και συζητήσεις για την τέχνη. Όλες αυτές οι συναντήσεις μπορούν επίσης να παρακολουθούνται στο Διαδίκτυο: στα κοινωνικά μας δίκτυα. Θα σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα των συναντήσεων στο εγγύς μέλλον.

Όπως πάντα, θα προτείνουμε προβολές ταινιών, συναντήσεις και εκδηλώσεις στο περιοδικό Φεστιβάλ Golos DWIEBREŻA, το οποίο θα δημοσιεύεται καθημερινά-μόνιμα σε έντυπη έκδοση διαθέσιμη στο Kazimierz Dolna και online, στην ιστοσελίδα μας.

Οι ηλεκτρονικές πωλήσεις εισιτηρίων θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουλίου στις 12: 00. Μια ξεχωριστή δεξαμενή εισιτηρίων θα προετοιμαστεί επίσης για σταθερή πώληση στο box office του κινηματογράφου στην πόλη φεστιβάλ Kazimierz-Dolne. Οι σταθερές πωλήσεις θα ξεκινήσουν την ημέρα που προηγείται του φεστιβάλ, στις 30 Ιουλίου στις 12: 00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *